Андрес Иниеста, който все още играе в японския Висел Кобе,

...
 Андрес Иниеста, който все още играе в японския Висел Кобе,
Коментари Харесай

Иниеста: Меси да се върне в Барселона? Трудно...

 Андрес Иниеста, който към момента играе в японския Висел Кобе, даде изявление за италианския вестник " Гадзета дело Спорт " преди мача сред Барселона и Интер Милано в Шампионската лига. Той приказва и по какъв начин вижда бъдещето си в спорта.

" В първия мач резултатът бе доста неприятен за Барселона. Двубоите с Интер постоянно са прочувствени и сложни. Сега е витално значимо Барселона да завоюва, с цел да продължи в шампионата. Интер обаче има огромен тим и ще бъде мъчно. Надявам се, че Барса ще вземе самодейността. Шампионската лига е шампионат на детайлите. Ако се объркаш, си плащаш скъпо. Но Барселона има късмет да се върне в играта и се надявам, че ще успее ", споделя испанецът.
 Шави за Педри: Той е най-хубавият в света! Как чете играта, по какъв начин се движи... като Иниеста е
Шави за Педри: Той е най-хубавият в света! Как чете играта, по какъв начин се движи... като Иниеста е

Модрич и Де Бройне са страхотни, само че нямат това, което има Педри

" Отдалеч се вижда, че в Барселона има избрана прочувствена неустойчивост. Победите дават огромна убеденост, само че единствено една загуба е задоволителна, с цел да се върнат подозренията и да падне настроението. Барса има приключен тим. От началото на сезона се свърши отлична работа. Увереността и вярата би трябвало да са високи ", счита футболистът.

" Кариерата на Серхио Бускетс е една от най-хубавите в историята на футбола. Гави и Педро имат до себе си човек, от който могат да научат доста. Те са млади момчета, които имат блестящо бъдеще. Играят с лекост, напълно естествено, не считам, че са напрегнат. Трябва още да убедят, както го направихме Шави и аз ", сподели още Иниеста.

" Ще остана още една година в Япония и след това ще забележим. Ще ми хареса по-късно да се върна в Барселона, това е моят дом. Но не знам още в каква роля - треньор, състезателен шеф или нещо друго ", разкри той.

" От разстояние, на което съм, завръщане на Меси в Барселона ми се вижда доста мъчно. Но във футбола в никакъв случай не се знае ", приключи Андрес Иниеста.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР